homepage applicatie

Homepage - Startpagina

Als je ingelogd bent kom je op jouw standaard startpagina. Deze homepage is zo opgebouwd dat je op verschillende manieren jouw gewenste actie uit kunt voeren. Deze pagina ververst zichzelf om de minuut.

Groen is de aanbodzijde, blauw is de vraagzijde. Beide gesorteerd: 

 1. Materieel te huur met bediening (bijv. graafmachines met machinist, kipper met chauffeur etc)
 2. Materialen te koop (bijv. grondstoffen en producten zoals granulaten, gronden, bestratingsproducten etc)
 3. Personeel (bijv. machinist, klinkerploeg, grondwerker, etc)
 4. Materieel te huur zonder bediening  (bijv. bulldozer, containers, depots, etc)
 5. Materieel te koop (bijv. 2e hands of nieuw materieel dat te koop wordt aangeboden)
 6. Aanbestedingen (prijsaanvragen voor projecten die binnen het platform of via de website ingediend worden)
 7. Vrachten (bijv. lege terugvracht die wordt aangeboden)

Aan de linkerkant (blauw) van het scherm vind je menuopties waarmee je toegang krijgt tot het zoeken in 'vraag'. Dit kan je zelf doen in de zoekbalk 'zoeken in vraag', of je zoekt per categorie door een onderwerp aan te klikken.  Aan de rechterkant (rechterkant) van het scherm vind je menuopties waarmee je toegang krijgt tot 'aanbod'. Dit kan je zelf doen in de zoekbalk 'zoeken in aanbod', of je zoekt per categorie door een onderwerp aan te klikken. De homepage laat per categorie de laatste 6 meest actuele resultaten zien.

Klik op de gekleurde blauwe of groene balk van de categorie om de volledige lijst te tonen. (zie voorbeeld afbeelding te koop hieronder)

Onderaan kan je de aanbestedingen / offerte-aanvragen vinden. Klik op het woord 'aanbestedingen' voor de volledige lijst. De 6 meest recente worden op deze pagina getoond.

Tenslotte onder aanbestedingen kan u gevraag en aangeboden 'vracht vervoer' terugvinden. Meer uitleg hierover in deze online helpdesk of via https://member.entreeding.com/documents/vrachten_en_ladingen.pdf

Verdere opbouw van de homepage:

Bovenin het scherm (bovenste menubalk) heb je volgende opties:

 1. Algemeen: om terug te keren naar de homepage.
 2. Plaats vraag: om een vraag of een aanbesteding te plaatsen.
 3. Alle vraag: om alle vraag te bekijken.
 4. Plaats aanbod: om een aanbod te plaatsen.
 5. Alle aanbod: om alle aanbod te bekijken.
 6. Mijn bedrijf: om naar mijn bedrijf (bedrijfsinstellingen in de applicatie) te gaan.
 7. Servicedesk: om direct de gegevens te bekijken van de servicedesk of om direct een vraag of opmerking te stellen.

Rode menubalk

 1. Startpagina: om terug te keren naar de homepage.
 2. Externe reacties: om het totaaloverzicht van externe reacties te bekijken dit zijn de reacties aan jouw gericht ingevuld op de invulformuliertjes binnen de applicatie, op de website of op jouw bedrijfspresentatie
 3. Zoek bedrijf: om een bedrijf te zoeken wat aangesloten is bij Entreeding / Wegenbouw.be en de contactgegevens van de overige bedrijven (niet-aangesloten) in onze database.
 4. SMS versturen: om een SMS te versturen.
 5. Routeplanner
 6. Filenieuws
 7. Gebruiker afmelden: om de gebruiker af te melden (= uitloggen)
 8. Afsluiten: om de pagina veilig af te sluiten.

Onderin het scherm heb je de volgende opties:

"volledige website" of "mobiel" > hiermee kan je steeds overschakelen naar het scherm welk best past bij smartphone of pc/laptop. Wie inlogt met smartphone zal automatisch het scherm voor mobiel zien, maar je kan dit dus zelf aanpassen, indien gewenst.

De meest voorkomende zoekopties welke gebruikt worden door de gebruikers.

homepage applicatie

een vraag plaatsen

een vraag plaatsen in de applicatie: je hebt betongranulaat 0/40 of een rupsgraafmachine incl. machinist nodig. Win tijd en werk efficiënter door direct op kantoor of de werf jouw vraag te plaatsen. Met één klik worden vele nutteloze telefoontjes worden uitgespaard.

Uitleg een vraag plaatsen

aanbesteding - offerte-aanvraag plaatsen

Een gecombineerde offerte aanvraag of aanbesteding plaatsen: je selecteert de werkzaamheden, producten, machines ... welke in jouw project begrepen zijn, en applicatie levert met één actie de aanbesteding (aanvraag) af bij de juiste bedrijven.

Uitleg aanbesteding / offerte-aanvraag plaatsen

aanbod plaatsen

Jouw aanbod bestaat uit je leveringsprogramma (werkzaamheden, machines, grondstoffen, tijdelijk personeel, etc.) en specifiek aanbod welk je bijvoorbeeld (weldra) beschikbaar hebt op een werf of op de eigen stockageplaats. Hoe plaats je dit in de applicatie? En wanneer is het ter beschikking ?

Uitleg aanbod plaatsen

detailpagina aanbod parameters invullen

Wanneer je een nieuw aanbod aanmaakt, verschijnt de detailpagina na jouw keuze (machines - transport & vrachtruimte - grondstoffen & producten - hulpmiddelen - personeel - werkzaamheden). Vul deze met alle parameters zo volledig mogelijk in. We denken aan specificaties, plaats en werkregio, etc.

detailpagina aanbod parameters invullen

beschikbaar stellen van aanbod

Beschikbaar stellen van aanbod (Witte status <> Groene status). Heb je een bepaalde machine of vrachtwagen met of zonder bediener vrij één van de komende werkdagen, of start je weldra een werf waar je teelaarde of andere grondstof gaat uitgraven, stel jouw aanbod dan 'beschikbaar' (groene status).

Uitleg beschikbaar stellen van aanbod

aanbod beschikbaar stellen met QR code

Ben je klaar met jouw opdracht, en wil je de machine dadelijk beschikbaar stellen (groene status), scan de QR-code en klikt op aanbieden in de Infra App. Het systeem ziet waar de machine op dat moment in België of Nederland staat en biedt deze dan ook dadelijk aan in dat werkgebied.

Uitleg aanbod beschikbaar stellen met QR code

werkregio instellen

Bij zoeken in alle aanbod zal je aanbod alleen getoond worden in de regio waarop gezocht wordt indien deze tot je werkregio behoort. Belangrijk dus om jouw werkregio's juist in te stellen. Je kan meerdere werkregio's aanmaken, als je aan activiteit / machine een grotere werkregio wenst toe te wijzen.

Uitleg werkregio instellen

zoeken in aanbod

Wie heeft er wat en waar ter beschikking? Naast het plaatsen van een vraag, kan je binnen de applicatie ook gericht zoeken in het aanbod van de andere bedrijven. Je selecteert de categorie, en met de zoekspecificaties kan je het resultaat verder filteren. Groen gemarkeerd aanbod is dadelijk beschikbaar.

Uitleg zoeken in aanbod

zoeken in vraag

Wanneer iemand een vraag plaatst in de applicatie worden deze gemaild naar de collega bedrijven voor wie de aanvraag van toepassing is. Je kan deze vragen ook raadplegen in de applicatie bij 'zoeken in vraag'. Na selectie van een item, krijg je de lijst indien er aanvragen voor dat item open staan.

Uitleg zoeken in vraag

reageren op aanbestedingen

Offerte-aanvragen en aanbestedingen, die geplaatst worden binnen de applicatie & via de website, verschijnen in een lijst in de Infra App. Afhankelijk van jouw instellingen, ontvang je deze ook in jouw mailbox als de parameters zoals bij. werkregio en uit te voeren werken matchen met jouw aanbod.

Uitleg reageren op aanbestedingen

vrachtruimte aanbieden of vragen

Je moet een rupskraan van Antwerpen naar Rotterdam brengen. De kraan blijft 3 weken staan dus de dieplader gaat leeg terug. Je wilt graag een vracht van een ander vervoeren in de richting van jouw eindbestemming. Als is het maar van Terneuzen tot Sint-Niklaas. Met vrachtruimte in de applicatie maak je dit kenbaar.

Uitleg vrachtruimte aanbieden of vragen

bedrijven opzoeken

Via de zoekfunctie 'zoek bedrijf' in de Infra App, heb je toegang tot een volledige bedrijvendatabase actief in onze branche. Eerst worden de 'leden' getoond, daarna de 'niet-leden' met bedrijfsnaam, adres en telefoonnummer.

Uitleg bedrijven opzoeken

groepen

Maak eigen netwerk binnen de applicatie met 'groepen'. Bij het plaatsen van vraag of aanbod kan je aangeven of je een groep wilt gebruiken. De vraag of aanbod is vervolgens wel of niet zichtbaar voor de groep. Er zijn 2 groepen, te weten: Concurrenten en Collega's (bedrijven waarmee je bij voorkeur samenwerkt).

Uitleg groepen

homepage bedrijfspresentatie instellen

Bedrijven aangesloten op de Infra App krijgen ook een volledige bedrijfspresentatie. Als je beheerder bent kan je deze zelf instellen en wijzigen. Hoe werkt dit?

Uitleg homepage bedrijfspresentatie instellen

gebruikers applicatie instellen

Hier kan je voor jouw bedrijfsaccount de gebruikers raadplegen en instellen, hun gebruikersrechten aanmaken en hoe zij notificaties ontvangen van de vragen en aanbestedingen. Het paswoord ontvang je bij de aansluiting, maar kan je steeds aanpassen of resetten op basis van het emailadres.

Gebruikers applicatie instellen

certificaten uploaden

In de applicatie bestaat ook de mogelijkheid om aan te geven over welke certificaten jouw bedrijf beschikt en deze op te laden. Deze certificaten worden dan getoond op jouw bedrijfspresentatie.

Uitleg certificaten uploaden

externe reacties raadplegen

Externe reacties zijn reacties van leden of (niet) leden -- specifiek aan jou gericht -- op jouw bedrijfsprofiel of een aanbod, die verstuurd zijn via invulformulier op de websites (wegenbouw.be/ entreeding.com ), jouw bedrijfspresentatie (niet-leden gedeelte) en via invulformulier in de applicatie.

Uitleg externe reacties raadplegen

statistieken raadplegen

Om de respons van ons platform te bekijken, hebben wij ook statistieken in de applicatie ingebouwd. Je hebt stats per item, van jouw bedrijfspresentatie, van belacties en meer ...

Statistieken raadplegen

eigen website met website+ systeem

Dadelijk jouw eigen website met de Infra App, het is ook mogelijk. We koppelen ons website+ systeem in de app met jouw domeinnaam, en je website is online. Maak je een aanbod aan in de app, dan wordt het dadelijk ook gepubliceerd op jouw eigen website. Tijdsbesparing en geen dubbel werk.

Uitleg eigen website met website+ systeem

verkoop machines en doorplaatsen op andere platformen

Te koop aanbieden van machines en materieel, en tegelijk doorplaatsen op andere platformen is nu ook mogelijk. Er werden koppelingen vanuit de applicatie hiervoor gelegd. Bij sommige is de doorplaatsing gratis, bij andere is dit betalend en kan je hiervoor saldo opladen in de applicatie.

Uitleg verkoop machines en doorplaatsen op andere platformen

aandachtspunten Infra App

Hierna nog enkele belangrijke aandachtspunten m.b.t. het gebruik van de Infra App, en jouw wegenbouw.be account.

Aandachtspunten Infra App
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x