Wegenbouw.be verwelkomt Van Meervenne op het Infra App netwerk

Met het @wegenbouw.be Infra App lidmaatschap heeft Van Meervenne dadelijk inzicht in het vraag en aanbod wat dagelijks in de applicatie geplaatst wordt.

Wanneer iemand in de werkregio op zoek is naar materieel, grondstoffen of personeel ontvangt zaakvoerder Jens een email op zijn smartphone. Als het ook beschikbaar is kan hij direct contact opnemen met de aanvrager. Heeft Van Meervenne zelf iets beschikbaar, dan kan dit eenvoudig met 1 klik aanbieden en het netwerk op de hoogte brengen.

Leer de firma kennen via haar bedrijfspagina, die ook als eigen website kan dienen:

https://www.wegenbouw.be/bedrijven/604234/van-meervenne

Inzicht in vraag en beschikbaarheid én een website die je zelf kunt onderhouden met je smartphone. Altijd en overal!

Wilt u net als Van Meervenne ook inzicht in vraag en beschikbaarheid van machines, transport, materieel en grondstoffen,alsook offerte-aanvragen ontvangen van projecten?
En wilt u eigenlijk ook een echte website i.p.v. een Facebookpagina?

Neem contact met op en vraag een vrijblijvende demo voor alle mogelijkheden.Wegenbouw.be verwelkomt Van Meervenne op het Infra App netwerk

Translaga aangesloten op Wegenbouw.be Infra App

Translaga uit Kortemark sloot recent aan op ons Infra App Platform. Deze jonge firma, actief in transport voor de bouwsector, heeft een performant wagenpark.

Lees meer

Nieuw op wegenbouw.be Infra App: SMT Belgium

SMT Rental, de huurafdeling van SMT Belgium, sloot recent aan op ons platform. Het bedrijf verhuurt meer dan 100 recente Volvo en Sennebogen grondverzet- en bouwmachines. Je kan er verschillende huuroplossingen vinden op maat van jouw onderneming.

Lees meer

Infra App nieuws: GGK Van den Bosch uit Beerzel sluit aan

GGK Van den Bosch, een jong, gemotiveerd grondverzetbedrijf, sluit aan op ons Infra platform. Zowel particulieren als andere ondernemers kunnen bij de firma uit Beerzel terecht. Door het uitgebreid materiaalpark bieden zij een ruim gamma van diensten aan.

Lees meer

Ziraggo Transport uit Lille sluit aan op ons Infra Netwerk

We verwelkomen Ziraggo Transport op ons Infra Platform. Kippertransport met kipper opleggers voor vervoer van grond, zand, grind, puin, uitbraak en afbraak, granulaten enz... is de voornaamste activiteit van de firma uit Lille.

Lees meer

Een gratis website voor Infra App klanten!

Wist je dat je dat onze klanten in de Infra App (powered by wegenbouw.be) ook ineens een website voor hun bedrijf kunnen creëren. Het aanbod aanbod aan bijv. grondstoffen of machines & materieel, wordt dan ineens ook gedeeld in hun eigen website, wat veel efficiënter is. De andere voordelen ...

15 mei 2020

Lees meer

Recent aangesloten bij de wegenbouw.be Infra App community: Mathibo

Mathibo bvba uit Meerhout is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in grond-, riolerings- en infrastructuurwerken.

16 april 2020

Lees meer

DECOTRA uit Tielt vervoegt het grootste INFRA netwerk

DECOTRA staat gelijk voor : Betontransport - Kiptransport - Transport met platte wagen - Transport met huiftrailer ! Zij beschikken over ruim wagenpark voor al uw transporten. De vrachtwagens zijn uitgerust met track & trace systeem.

20 februari 2020

Lees meer

Nieuw aangesloten: Creupelandt Jens Transport

Creupelandt Jens Transport is gespecialiseerd in transport voor wegenbouw en infra: Transport met kipper-opleggers voorzien voor het transporteren van: asfalt (geïsoleerd), allerhande puin, grond, steenslag, zand, enz. .

6 februari 2020

Lees meer
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x