Wegenbouw.be verwelkomt Van Meervenne op het Infra App netwerk

Met het @wegenbouw.be Infra App lidmaatschap heeft Van Meervenne dadelijk inzicht in het vraag en aanbod wat dagelijks in de applicatie geplaatst wordt.

Wanneer iemand in de werkregio op zoek is naar materieel, grondstoffen of personeel ontvangt zaakvoerder Jens een email op zijn smartphone. Als het ook beschikbaar is kan hij direct contact opnemen met de aanvrager. Heeft Van Meervenne zelf iets beschikbaar, dan kan dit eenvoudig met 1 klik aanbieden en het netwerk op de hoogte brengen.

Leer de firma kennen via haar bedrijfspagina, die ook als eigen website kan dienen:

https://www.wegenbouw.be/bedrijven/604234/van-meervenne

Inzicht in vraag en beschikbaarheid én een website die je zelf kunt onderhouden met je smartphone. Altijd en overal!

Wilt u net als Van Meervenne ook inzicht in vraag en beschikbaarheid van machines, transport, materieel en grondstoffen,alsook offerte-aanvragen ontvangen van projecten?
En wilt u eigenlijk ook een echte website i.p.v. een Facebookpagina?

Neem contact met op en vraag een vrijblijvende demo voor alle mogelijkheden.Wegenbouw.be verwelkomt Van Meervenne op het Infra App netwerk

Nieuwe aangesloten op ons Infra Netwerk: Beirnaert Filip

Beirnaert Filip, gevestigd in Berlare, is gespecialiseerd in volgende werken en diensten: alle grondwerken en afbraakwerken - container verhuur - kraanverhuur - transport ...

28 januari 2021

Lees meer

Een gratis website voor Infra App klanten!

Wist je dat je dat onze klanten in de Infra App (powered by wegenbouw.be) ook ineens een website voor hun bedrijf kunnen creëren. Het aanbod aanbod aan bijv. grondstoffen of machines & materieel, wordt dan ineens ook gedeeld in hun eigen website, wat veel efficiënter is. De andere voordelen ...

15 mei 2020

Lees meer

Recent aangesloten bij de wegenbouw.be Infra App community: Mathibo

Mathibo bvba uit Meerhout is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in grond-, riolerings- en infrastructuurwerken.

16 april 2020

Lees meer

DECOTRA uit Tielt vervoegt het grootste INFRA netwerk

DECOTRA staat gelijk voor : Betontransport - Kiptransport - Transport met platte wagen - Transport met huiftrailer ! Zij beschikken over ruim wagenpark voor al uw transporten. De vrachtwagens zijn uitgerust met track & trace systeem.

20 februari 2020

Lees meer

Hedges - Bosfrees.be sluit aan bij het Infra App netwerk

Dit bedrijf uit Berlaar is actief in het verwijderen van bomen, wortels , struiken en wildgroei... ; Renovatie van plantvakken, tuinen ... ; Bouwrijp maken van gronden en terreinen ... ; Ontbossen ... ; Vrijmaken van brandwegen ...

18 februari 2020

Lees meer

Nieuw aangesloten: Creupelandt Jens Transport

Creupelandt Jens Transport is gespecialiseerd in transport voor wegenbouw en infra: Transport met kipper-opleggers voorzien voor het transporteren van: asfalt (geïsoleerd), allerhande puin, grond, steenslag, zand, enz. .

6 februari 2020

Lees meer
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x