15 mei 2020

Een gratis website voor Infra App klanten!

Wist je dat onze klanten in de Infra App ook ineens een website voor hun bedrijf kunnen creëren. Door in de applicatie 'website+' te activeren, wordt het aanbod aan bijvoorbeeld grondstoffen of machines & materieel,  ineens dan ook gedeeld in hun eigen website, wat veel efficiënter is. Daarnaast verschijnt datzelfde aanbod ook nog automatisch keer op de websites www.wegenbouw.be en www.entreeding.com

De voordelen samengevat:

Modern fris design, met veel mogelijkheden

Mobile friendly 

Beveiligde website  (https) 

Efficëntie (geen dubbel werk) 

Kostenbesparing (geen extra hosting en huurkost meer van uw huidige website)

Steeds up-to-date platform

Goedkoop

Ons team stelt alles in, & vooral wij komen uit jouw sector en kennen hem door en doorEen gratis website voor Infra App klanten!

Nieuwe aangesloten op ons Infra Netwerk: Beirnaert Filip

Beirnaert Filip, gevestigd in Berlare, is gespecialiseerd in volgende werken en diensten: alle grondwerken en afbraakwerken - container verhuur - kraanverhuur - transport ...

28 januari 2021

Lees meer

Wegenbouw.be verwelkomt Van Meervenne op het Infra App netwerk

Van Meervenne uit Temse biedt een breed gamma aan diensten zoals loon- en grondwerken, tuinaanleg, aanleg van opritten & terrassen en de verkoop van brandhout & houtsnippers.

Lees meer

Recent aangesloten bij de wegenbouw.be Infra App community: Mathibo

Mathibo bvba uit Meerhout is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in grond-, riolerings- en infrastructuurwerken.

16 april 2020

Lees meer

DECOTRA uit Tielt vervoegt het grootste INFRA netwerk

DECOTRA staat gelijk voor : Betontransport - Kiptransport - Transport met platte wagen - Transport met huiftrailer ! Zij beschikken over ruim wagenpark voor al uw transporten. De vrachtwagens zijn uitgerust met track & trace systeem.

20 februari 2020

Lees meer

Hedges - Bosfrees.be sluit aan bij het Infra App netwerk

Dit bedrijf uit Berlaar is actief in het verwijderen van bomen, wortels , struiken en wildgroei... ; Renovatie van plantvakken, tuinen ... ; Bouwrijp maken van gronden en terreinen ... ; Ontbossen ... ; Vrijmaken van brandwegen ...

18 februari 2020

Lees meer

Nieuw aangesloten: Creupelandt Jens Transport

Creupelandt Jens Transport is gespecialiseerd in transport voor wegenbouw en infra: Transport met kipper-opleggers voorzien voor het transporteren van: asfalt (geïsoleerd), allerhande puin, grond, steenslag, zand, enz. .

6 februari 2020

Lees meer
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x