28 januari 2021

Nieuwe aangesloten op ons Infra Netwerk: Beirnaert Filip

Beirnaert Filip, gevestigd in Berlare, is gespecialiseerd in volgende werken en diensten:

alle grondwerken en afbraakwerken - container verhuur  - kraanverhuur - transport: uitzonderlijk vervoer - kippers - verticaal transport - plaatsen regen- en septische putten, rioleringswerken

Het ruime machinepark kan je in detail bekijken op de bedrijfspresentatie op wegenbouw.be :

https://www.wegenbouw.be/bedrijven/156885/home/beirnaert-filip

Beirnaert Filip kan nu aantonen in de 'Infra Applicatie' wanneer & waar zij vrachtwagens, machines en grondstoffen beschikbaar hebben. 

Heb je zelf iets nodig, plaats dan snel een aanvraag in de applicatie. Binnen enkele seconden is het netwerk op de hoogte, en een oplossing beschikbaar.


 

Nieuwe aangesloten op ons Infra Netwerk: Beirnaert Filip

Wegenbouw.be verwelkomt Van Meervenne op het Infra App netwerk

Van Meervenne uit Temse biedt een breed gamma aan diensten zoals loon- en grondwerken, tuinaanleg, aanleg van opritten & terrassen en de verkoop van brandhout & houtsnippers.

Lees meer

Een gratis website voor Infra App klanten!

Wist je dat je dat onze klanten in de Infra App (powered by wegenbouw.be) ook ineens een website voor hun bedrijf kunnen creëren. Het aanbod aanbod aan bijv. grondstoffen of machines & materieel, wordt dan ineens ook gedeeld in hun eigen website, wat veel efficiënter is. De andere voordelen ...

15 mei 2020

Lees meer

Recent aangesloten bij de wegenbouw.be Infra App community: Mathibo

Mathibo bvba uit Meerhout is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in grond-, riolerings- en infrastructuurwerken.

16 april 2020

Lees meer

DECOTRA uit Tielt vervoegt het grootste INFRA netwerk

DECOTRA staat gelijk voor : Betontransport - Kiptransport - Transport met platte wagen - Transport met huiftrailer ! Zij beschikken over ruim wagenpark voor al uw transporten. De vrachtwagens zijn uitgerust met track & trace systeem.

20 februari 2020

Lees meer

Hedges - Bosfrees.be sluit aan bij het Infra App netwerk

Dit bedrijf uit Berlaar is actief in het verwijderen van bomen, wortels , struiken en wildgroei... ; Renovatie van plantvakken, tuinen ... ; Bouwrijp maken van gronden en terreinen ... ; Ontbossen ... ; Vrijmaken van brandwegen ...

18 februari 2020

Lees meer

Nieuw aangesloten: Creupelandt Jens Transport

Creupelandt Jens Transport is gespecialiseerd in transport voor wegenbouw en infra: Transport met kipper-opleggers voorzien voor het transporteren van: asfalt (geïsoleerd), allerhande puin, grond, steenslag, zand, enz. .

6 februari 2020

Lees meer
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x